GPS wandeltochten

 

Verslag van gemaakte GPS-wandelingen in Nederland

 

 Landgoed Staverden wandeling.
Gedeeltelijk de oorspronkelijke landgoed wandeling van de ANWB. De gelopen route zelf in GPS gezet.  Totale afstand is 10,7km. Start is vanaf parkeerplaats bij de N302 (Flevoweg) gerekend vanaf Speuld.
De ijspegels hangen aan het muurtje langs de beek

Bo
shuis Drie wandeling.
Samen met vrienden een zelf uitgezette rondwandeling gemaakt vanaf het Boshuis Drie. Ondanks de voorspelling van veel wind en regen hebben we de wandeling redelijk droog kunnen volbrengen. Totale afstand is 9,7km. Start en eindpunt bij Boshuis Drie.
 
Kootwijk route
Vandaag zonnig weer en weinig wind. Ideale loopdag voor de paaltjesroute rond Kootwijk. Ik heb de gelopen route zelf in GPS gezet. Totale afstand is 17,6km. Start en eindpunt bij parkeerplaats aan de Heetweg.

Rondwandeling Borger-Buinen.
Vanuit Borger hebben we een GPS-track wandeling gemaakt die begint in het centrum van Borger en door bos en over heidevelden naar Buinen loopt en vandaar met een boog weer terug gaat naar Borger. Totale afstand is 12,1km.

Aangepaste Nijkerk NS route.
Deze route is een aangepaste oude NS-route rond Nijkerk. Verder zijn er stukken van het Kruishaarder Klompenpad en het Zuiderzeepad in opgenomen. De wandeling is erg afwisselend. Totale afstand is 14,1km.

Putterbos route.
Parkeren langs de weg van Putten naar Garderen. Boswandeling door Putterbos, langs het Solse Gat en langs diverse grafheuvels. Totale afstand is 12km.

Veluwe Speuld Leuvenum route.
Parkeren op parkeerterrein bij Huis te Leuvenum en daar de GPS-track nemen. De route volgt hoofdzakelijk zand- en bospaden. Alleen begin en halverwege een stuk asfalt. Totale afstand is 8,4km.
Deze route is een verkorte versie van de totale wandeling die uit 6 versies bestaat.

Leusden-Oud Leusden route.
Op donderdag, 26 november 2015 lopen we de GPS-wandeling Leusden-Oud-Leusden. Start is bij de begraafplaats aan de Dodeweg in Amersfoort. Mooie wandeling in de buurt van de Treek en de Leusderheide. Totale loopafstand is 11,7 km.